Warning: Creating default object from empty value in /home/goltocom/public_html/langesz.hu/admin/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Kísérő események a 100 CSODA kiállításon » Lángész

Kísérő események a 100 CSODA kiállításon

egeszseghaz

A 100 csoda című interaktív kiállítás összegyűjtötte a legújabb hazai fejlesztéseket, találmányokat, és célja, hogy azokat minél nagyobb körben mutassa be az érdeklődőknek. A kiállítás 1000 négyzetméterén érdekes, hasznos és még soha nem látott találmányok kaptak helyet, térben lebegő kép, felderítő robotrepülő, gyümölcskávé, mágnesfal, mobil szemvizsgáló és még 95 különleges magyar fejlesztés. A kiállított tárgyak nemcsak megtekinthetők, hanem ki is próbálhatók, hogy mindenki saját maga tapasztalhassa meg egy-egy csoda hasznosságát, működését.

A Cimbora játszóház szombatonként segít a családoknak hasznosan eltölteni az időt, a gyermekeknek izgalmas programokat kínálunk, lesz sárkánymaszk készítés,torony makett készítés, hibakereső játék  – meseillusztrációkkal, óriáskirakó, célba gurítós és dobós játék, dobókockás társasjáték. Ameddig szakképzett nevelők a gyermek(ek) képességeit fejlesztik a játszóházban, a Szülők nyugodtan megtekinthetik a 100 CSODA kiállítás legújabb fejlesztéseit.

Április 9-10-11-én a 100 CSODA kiállításon kiemelt figyelmet kap az egészség, a prevenció, a gyógyítás. A kiállítás 200 négyzetméteres Egészségházában kipróbálhatók a legmodernebb egészségügyi fejlesztések, sőt három napra a nemzetközi kutatóközpontok legújabb műszerei is Ferenciek terére költöznek. Programok, a teljesség igénye nélkül: az Arteriográf az érelmeszesedés korai felismerésében segít, a Sonoterápia az érszűkület ellen jelent gyógyító lehetőséget. Az alig 10 perces antioxidáns és szabadgyök mérés a szervezet védekezőképességének állapotáról ad átfogó képet, sőt a látogatók részt vehetnek a legmodernebb testsúly összetétel vizsgálaton is és előadást hallgathatnak a Somatoinfra berendezésről is. A vizsgálatok ingyenesek (csak a kiállítási belépőjegyet kell megváltani).

Cím: 1051 Budapest, Ferenciek tere 10. (Petőfi Sándor utca sarok, a Párisi Udvar épülete)

További információ: www.100csoda.hu